Cengiz Topel Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Bilgiyi, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinen. Özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı bireyler yetiştirmek.

Başarılar: -

Saatler: 08:00-13:00 13:00-17:30
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Diğer Hususlar: -

WEB - https://cengiztopelodunpazari.meb.k12.tr

Adres - YILDIZTEPE MAH. ŞEHİT YZB.T.GÜNGÖR CAD. YILDIZTEPE HAVA LOJMANLARI SİTESİ ORG.MUHSİN BATUR KÜLTÜR SİTESİ, KREŞ GÜNDÜZ BAKIM EVİ BLOK NO 33/85 ODUNPAZARI / ESKİŞEHİR

Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim-öğretim verilmekte olup çocuk kulübü faaliyetleri okulumuz bünyesinde yapılmaktadır. Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okuldur.

Yerleşim Yeri - YILDIZTEPE MAH. ŞEHİT YZB.T.GÜNGÖR CAD. YILDIZTEPE HAVA LOJMANLARI SİTESİ ORG.MUHSİN BATUR KÜLTÜR SİTESİ, KREŞ GÜNDÜZ BAKIM EVİ BLOK NO 33/85 ODUNPAZARI / ESKİŞEHİR

Ulaşım 18,32,59,63 numaralı belediye otobüsleri ve minibüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Odunpazarı merkeze 5 dakika yürüme mesafesindedir.